Ostalo - Politika privatnosti

04.01.2022.

Dobrodošli na internetske stranice https://zklakzz.hr/ (Web stranica). Razumijemo da je privatnost na mreži važna za korisnike naše Web stranice, posebno kada posluju. Ova Izjava i koriste se raznim uslugama (Usluge) koje nudi ova stranica posjeiteljima (Posjetitelji).

Podaci koji mogu osobno identificirati

Ovo se odnosi na sve podatke koji identificiraju ili se mogu koristiti za kontaktiranje na koju se takvi podaci odnose: ime, adresu, telefonski broj, e-adresu. Podaci koji mogu osobno identificirati ne uključuju podatke koji se prikupljaju anonimno (tj. bez identifikacije pojedinog korisnika) ili demografske podatke koji nisu povezani s identificiranom osobom.

Koji se osobne podatke mogu prikupiti?

Možemo prikupiti osnovne podatke o korisničkom profilu od svih naših posjetitelja. Od naših ovlaštenih kupaca prikupljamo sljedeće dodatne podatke: imena, adrese, brojeve telefona i adrese e-pošte Posjetitelja.

Kako Web stranica koristi osobne podatke?

Podatke koji otkrivaju identitet koristimo za prilagodbu web mjesta.

Kako se pohranjuju osobni podaci?

Podaci koji mogu osobno identificirati prikupljene putem ove Web stranice sigurno su pohranjeni i nisu dostupni trećim stranama ili zaposlenicima ove Web stranice, osim za upotrebu kako je gore navedeno.

Koji su odabiri dostupni posjetiteljima u vezi sa prikupljanjem, korištenjem i distribucijom informacija?

Posjetitelji se mogu odjaviti od primanja neželjenih podataka od nas prema uputama ili kontaktiranjem putem maila s podnožja ovih Web stranica.

Koriste li se kolačići na web mjestu?

Kolačići se koriste iz različitih razloga. Kolačiće koristimo za dobivanje informacija o preferencijama naših posjetitelja i uslugama koje oni odaberu. Kolačiće također koristimo u sigurnosne svrhe kako bismo zaštitili svoje Posjetitelje.

Kako web stranica čuva osobne podatke koji mogu utvrditi identitet?

Svi su naši zaposlenici upoznati s našom sigurnosnom politikom i praksom. Podaci koji mogu osobno identificirati naše posjetitelje dostupni su samo ograničenom broju kvalificiranih zaposlenika kojima je dana lozinka kako bi dobili pristup informacijama. Redovito revidiramo naše sigurnosne sustave i procese. Iako poduzimamo komercijalno opravdane mjere za održavanje sigurne stranice, elektroničke komunikacije i baze podataka podložne su pogreškama, neovlaštenim promjenama i provalama, ne možemo jamčiti ili jamčiti da se takvi događaji neće dogoditi i nećemo biti odgovorni za posjetitelje ili ovlaštene osobe za bilo kakve takve slučajeve.

Što se događa ako se promijene pravila o privatnosti?

Obavijestit ćemo naše posjetitelje o promjenama naših pravila o privatnosti objavljivanjem takvih promjena na web mjestu.

Veze na druge web stranice:

Ova web stranica može sadržati veze na druge web stranice. Imajte na umu da kada kliknete na jednu od ovih poveznica, prelazite na drugo web mjesto. Preporučujemo vam da pročitate izjave o privatnosti ovih povezanih web mjesta jer se njihova pravila o privatnosti mogu razlikovati od naših.